luni, octombrie 27, 2014

Competitia incepe in Romania. Performanta incepe din Navodari

   Anul acesta Romania a facut primii pasi concreti in dezvoltarea motociclismul ca sport. Pasi frumosi si asteptati cu infrigurare de intreaga comunitate moto.
Anul 2014 ne-a marcat intrarea in randul tarilor oraganizatoare de curse moto-auto, prin inaugurarea circuitului de la Adancata.
   Cei 4 km de asfalt impecabil au adunat o multime de pasionati o motociclismului. Posesori de motoare sport, super moto, touring, etc. toti au fost prezenti sa vada "minunea" de la finalul a 2 ani de munca si probabil cateva milioane serioase de euro.
   S-au inscris din toate colturile tarii, dar si din Europa, si-au adus prietenii, iar cei mai norocosi si sponsorii. Grafica acestui eveniment a fost cel putin spumoasa, motocicletele si echipamentele moto facand deliciul tuturor, dar mai ales celor veniti special pentru a-si clati ochii.
   Acum ca ne-am lamurit asupra impactului vizual al intregului eveniment, putem trece cu usurinta la partea sportiva. Astfel, participantii s-au dezbracat de titulatura de motociclisti nebuni, si-au imbracat echipamentele de protectie si si-au aratat indemananrea pe circuit cu setea celor care ani de zile au disecat fiecare scena spectaculoasa din cursele mondiale redate de diverse posturi TV.
   Multi dinte voi stiu ca jobul meu este in zona moto si puteti presupune logic ca acesta este si motivul pentru care anunt deschiderea circuitului de la Adancata. Dar nu acesta este motivul principal, ci faptul ca dragul meu coleg de munca venit acasa cu 2 cupe de la aceasta competite.
   Da frate, sunt mandra de el de-mi sar capacele! Adita a venit acasa ranjind tot, dupa ce si-a adjudecat locurile 2 si 3 in cele doua etape ale categoriei 600 cc. Si ca totul sa fie si mai tare, a facut treaba asta cu o motoreta stock. Ah? Cum suna asta?
   Pai suna cam asa: skillurile lui l-au asezat frumos pe podium! Bravo Adi. Ne-ai aratat ce inseamna indemanarea si ambitia, ca de talentat te cam stim! Felicitari colega si la cat mai multe cupe!!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu