duminică, decembrie 15, 2013

ODIOS! atat doar...ODIOS!!!

Nici nu stiu cum sa incep postarea asta. Ultima gaselnita publicitara a acestui sistem social de rahat m-a scos din minti!
Pe scurt:
TVR-ul s-a gandit si s-a tot gandit cum sa-si tina rating-ul macar asa cat sa nu moara de foame. Si ce le-a trecut celor din conducere prin nucile alea pe care le au pe post de capete? Sa scoata la inchiriat ORFANI!
Da da ati citit bine. Scoatem la inchiriat orfani sub umbrela unei "campanii umanitare" care suna cam asa:
 "De craciun ia un orfan acasa!"

Increfuckingdibil nu-i asa?? Adica dupa ce ne futem creierii cu Rosii Montane, gaze de sist, maidanezi, oameni iesiti in strada pentru toate astea, o dam gratios in ultimul stadiu de cruzime indreptat impotriva unor copii si asa aproape napastuiti de soarta. Niste copii al caror destin este pecetluit in proportie de 90% de un sistem social defect si plin de bube mai ceva ca o broasca raioasa!

De ce fac oamenii acte caritabile cu predispozitie catre sarbatori? Pentru ca ne simtim inutili? Nu! Pentru ca suntem indeajuns de dobitoci si de aroganti incat sa vrem recunoscute niste merite care de fapt nu ni se cuvin. Daca ne-am fi simtit inutili, daca am fi facut asta doar pentru constiinta noastra nu s-ar apela la presa si nu am putea inventa o asemenea campanie care sa-i ingroape in durere si mai mult pe acesti copii!

Ce impresie aveti domnilor TVR-isti? Ca pustiul ala adunat dintr-un orfelinat  va lesina de recunostiinta pentru 3 zile petrecute intr-o familie? Cum il puteti lasa sa retraiasca trauma abandonului? Cum i se va explica sfarsitul celor 3 zile astfel incat sa nu se autoconsidere defect? Ati calcat, javre ordinare avide de excelenta ce sunteti, in vreun ofelinat vreodata? Vi s-a agatat vreodata de mana, sau de marginea hainei, un prichindel subnutrit si anemic, rugandu-va daca nu prin cuvinte, macar din priviri sa il luati acasa si sa il faceti al vostru??

Ati vazut vreodata un orfan care tresare la fiecare zgomot mai puternic sau ton mai ridicat, de frica batailor incasate? Cum puteti face carne de tun din copii astia si sa va asteptati la recunostiinta pe 1 ianuarie?

Copii astia au nevoie de incredere, de sustinere, de educatie si de dragoste constanta! Nu de minuni care tin doar 3 zile. Nu de prabusirea sinelui prin retrairea unui abandon! Povestile lor sunt crunte si-ti frang sufletul. Dar ca sa le stii aceste povesti, presupune sa ii cunosti si sa fii acolo o data pe saptamana, o data pe luna....nu doar 3 zile de craciun!
Proiectul asta este inuman! Proiectul asta ii va secera pe micutii astia si asa doborati de sistem. Asta urmarim? O imagine fabuloasa construita pe trupurile si sufletle copiilor abandonati?

Vi s-au plictisit plozii acasa si cum nu sunteti de acord cu animalele de companie in casa, ii aduceti un orfan? Cam asa suna mizeria asta!

Domnilor TVR-isti, campania dumneavoastra nu e de sustinut sau nu! Ea incalca orice valori morale pe baza carora, parintii nostri, profesorii nostri si isotria s-au chinuit sa ne construiasca! V-ati scos la vanzare sufletele, inteleg asta, dar nu adaugati la pret si sufletele unor copii fara sansa la o viata normala! ASTA E CRUZIME!!!

In prag de sarbatori, ati adus tristete in lumea in care eu traiesc si o durere si mai mare in lumea in care copiii astia traiesc! Nu va spun "sa va fie rusine!", exista ea o lege a compensatiei in care eu cred cu tarie!

Este ODIOS!!!! Pur si simplu ODIOS!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu