duminică, martie 01, 2009

Am un job misto...

Da frate chiar am un job misto.Imi place de mor desi nu o data am zis ca ma f** in el de bar , ca mi se rupe si ca renunt.E obositor si se vede in primul rand pe piele.Am tenul unei femei de 35 de ani desi am doar 23 pe care by the way ii implinesc in martie acu!

Dar tata cand vad ca am barul plin pana la refuz si ii vad ca se simt bine si petrec si uita de orice probleme , radiez.De ce?Pt ca stiu ca eu sunt responsabila pt starea lor.La fel de repede ii pot face sa iasa pe usa barului in 5 min.Si am facut si din astea.

In meseria asta, ca vrei ca nu vrei, iti iei si calificarea de psiholog de serviciu.Ii auzi pe toti cu prblemele si fericirile lor.Ii inveti si dupa o vreme ii citesti din primele 5-10 cuvinte.Ajungi sa judeci mai ceva ca-n filme vorba maicamii.Treaba asta foloseste.Iei mai putine tepe in general.

Cinismul vine la pachet cu job-ul.Si te distrezi copios.E drept ca barman e imposibil sa nu dai de specii care traiesc doar pt a face amuzamentul celor din jur. Adica mai tata cum dracu sa nu faci misto de toate fufetele facute gramada si de toti cocalarii "de puta madre"?E drept nu lucrez intr-un bar unde mai sus amintitii sunt niste prezente constante.Pot pune ca la mine in bar astia se mai apar rataciti asa... :)) Fii antena!Vine intr-o zi una din asta mica paietata care imi spune:

"-Saaaluuuut!"

Eu:

"- Aaaa...Buna..."

Pitzi:

"-O toaleta aveti?"

Eu clipind des si ranjind malefic:

"Nu gurita noi explodam la 50 de ani!" :D:D

Va puteti inchipui ca m-am spart de ras.A avut tembeluta o reactie de prima mana.Cum dracu ma sa intrebi intr-o acrciuma daca au toaleta?Normal ca au imbecilo!Alte raspunsuri misto la intrebarea asta cretina sunt: "Nu iubire noi facem pipi la copac afara!" sau "Nu gurita, dar am un borcan mare sub bar!".Reactiile sunt garantate.

Nu va mai povestesc de clasicele: 

"-Salut!Ce bere ai?"

"-Pai Beck's, Bergen' si Stella!"

"-Aaaa super vreau si eu un Tuborg!"

"- Sa mori tu !!!"

Am zis ca intr-o buna zi cand ma voi lasa de barmanie am sa scriu un roman care sa cuprinda toate tampeniile pe care le-am auzit si vazut in bar.Ma intorc la clientii mei ca urla dupa bere.Dar pe subiectul asta vom mai discuta...Noapte buna voi betivi simpatici oriunde sunteti voi!

2 comentarii:

  1. Bucura te ca ai o meserie care i ti place,pt ca nu sant multi care fac cu placere o meserie!Cat despre ciudati si ciudatenii,stai fara grija ,in toate domeniile exista !Fa si tu o colectie de "perle",poate intr o zi scri o carte si te umplii de bani(cool ,sa devi bogat din prostia altora,cu toate ca nu ai fi prima persoana care face asta),sau pune o camera sa i filmezi ,ii pui pe You Tube,ii transformi in "mici actori",sau mai stiu eu ce!Cu prostia se poate face o gramada de bani!Un prost plateste bine ,numai sa vada ca exista unul mai prost ca el!

    RăspundețiȘtergere