luni, august 31, 2009

E Toamna Aici!

   31 August, ora 12:31. A venit toamna.Prima ploaie mocaneasca in 4 luni.Nu se aud decat stropii care se lovesc de prelata terasei.Totul e gri.Un tunet, un fulger...NIMIC.Masini care trec grabite si arata ca niste curci plouate si cam asa ne simtim si noi.A venit toamna.Intotdeauna punctuala, ca o femeie de afaceri rece si corecta care isi cere drepturile asupra vietilor noastre, imbracata office, sobru.A plecat Ea.Cea imbracata in haine de in, semi-transparente, cu parul despletit, cu un becks intr-o mana si cu tigara in cealalta.Figura aia pe care o vedeam candva in Vama in fiecare dimineata pe mal in ritmuri de Bolero.Ziua asta e fix in tandem cu mine, cu felul in care ma simt eu azi in a 11a zi de munca in bar.

E o ploaie linistita, care ne aduce aminte de rutina care va urma, de linistea care ne va invada o data cu plecarea turistilor.De revenirea orasului la normal.E o ploaie multumitoare.Chiar sunt in tandem cu ea.Inspira oboseala si pe undeva multumirea de sine.Mi se inchid ochii si am restante la odihna mari.

   O sa imi fie dor de vara.Atat! Nu o sa imi fie dor de turistii jegosi si pusi pe distrus si de mizeriile lor.Dar finalul acestui anotimp inseamna revederile ceva mai rare cu oamenii pe care ii iubesc!Acum marea ne spune ca a obosit, ca ne trimite acasa si intra in starea de vis pana vara viitoare!

Azi e ziua in care pici in cliesu si incepi sa iti analizezi un pic viata.Sunt fericita!Am in jurul meu oameni care ma iubesc si ma sustin...

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu